Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud aan uw auto zoals een aircoservice, diagnose stellen of het vervangen van de distributieriem. Ook voor reparatiewerkzaamheden, een bandenwissel en de APK-keuring kunt u bij ons terecht. Dit geldt voor zowel personen- als lichte bedrijfswagens, maar ook voor campers. Tijdens reparatie van uw auto, bedrijfswagen of camper kunt u een leenauto of leenfiets meekrijgen. Ook beschikken wij over een haal- en brengservice.

pagina werkplaats.jpg

Reparaties worden pas na overleg met u en uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Tevens beschikken wij over moderne apparatuur voor het uitlezen van storingen aan uw auto of het bijvullen van uw airconditioning. Wilt u snel uw remlicht laten vervangen of heeft uw auto plotseling een probleem? Op kleine reparaties kunt u rustig wachten terwijl wij meteen met uw auto aan de slag gaan.

 

Fabrieksgarantie

Mocht uw auto nog in de fabrieksgarantie vallen dan is dat geen probleem. Zodra uw auto in onderhoud is bij een BOVAG-onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie gewoon intact! Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat uitvoeren. Bovendien kunnen wij ook onderhoud verzorgen aan uw lease-auto.

pagina werkplaats 2.jpg