Diensten

Naast uw reguliere auto onderhoud en verkoop bieden wij verschillende services aan. Klanttevredenheid staat bij Autobedrijf André Flapper namelijk hoog in het vaandel. Zo beschikken wij onder meer over gratis vervangend vervoer, een bandenhotel en een eigen haal- en brengservice. Ook maken wij vooraf duidelijke afspraken, zodat u achteraf niet voor een verrassing komt te staan.

 

Vervangend vervoer

Staat uw auto in onderhoud? Maak gebruik van ons gratis vervangend vervoer. Door inzet van vervangend vervoer, in de vorm van een leenauto of fiets blijft uw mobiliteit gewaarborgd.

pagina diensten.jpg

Bandenopslag

Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan gratis opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan. Ook wassen wij uw lichtmetalen velgen.

 

Haal- en brengservice

Uw auto voor onderhoud naar de garage brengen en ophalen neemt flink wat tijd in beslag. Met onze haal- en brengservice maakt u een einde aan dit tijdsverlies. Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u de wagen opgehaald wilt hebben. De auto halen wij bij u thuis, of op kantoor, op en leveren we ook weer af.

 

Wachtruimte

Wilt u liever wachten op uw auto wanneer deze wordt nagekeken? Geen probleem. In onze wachtruimte kunt u op uw gemak wachten terwijl onze monteurs met uw auto aan de slag gaan. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie!

pagina diensten 2.jpg