Goedkoop auto huren doe je bij Autohopper Sneek!

Ruime keuze aan auto’s, heldere voorwaarden en goedkope autoverhuur. Dat is wat je vindt bij Autohopper Sneek. Rij weg in een compacte auto, zoals de Kia Picanto of een Peugeot 208. Op zoek naar een goedkope huurauto van Autohopper? Neem contact met ons op!

Auto huren zonder kleine lettertjes bij Autohopper autoverhuur Sneek!

Weekendje weg met de auto? Bij Autohopper houden we niet van addertjes onder het gras en gaan wij voor heldere voorwaarden en scherpe prijzen. Een goedkope huurauto vind je dan ook bij ons. Rij weg in compacte klasse, zoals een Kia Picanto, of huur een ruime station met genoeg ruimte voor het gezin. Wil jij een auto huren? Ga naar Autohopper Autoverhuur Sneek.

Naast een auto huren, is het ook mogelijk verschillende bestelbussen en verhuiswagens te huren. Kom naar ons autoverhuur bedrijf en rij weg in een auto die bij je past.

Bekijk ons aanbod van huurauto’s

De goedkoopste lease auto vind je bij Autohopper Sneek!

Ben jij als particulier op zoek naar een goedkope lease auto? Van een Kia Picanto tot aan een Renault Megane, Bij Autohopper Sneek hebben we altijd een geschikte auto.
Ben je als bedrijf op zoek naar een goedkope zakelijke leaseauto? Kies dan voor ons. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor zakelijke shortlease. Short lease kent verschillende voordelen: een maandelijks opzegbaar contract, geen BKR-registratie van toepassing en een leasecontract voor minder dan twee jaar. Benieuwd naar de opties? Kom langs bij Autohopper Sneek aan de Zeilmakersstraat 12.

Hoe lang is de termijn die ik mag huren bij Autohopper Sneek?

Wist je dat het voordeliger is wanneer je kiest voor auto huren per maand dan wanneer je huurt met meerdere losse dagen? Kies voor huren voor een lange periode bij Autohopper autoverhuur in Sneek. Bij Autohopper rij je altijd in een auto die niet ouder is dan twee jaar, zoals een Kia Rio, Toyota Aygo of de ruime Renault Megane. Interesse? Neem contact met ons op door 0515-745041 te bellen. We bespreken graag de opties.

Auto huren voor vakantie? Kom snel naar Autohopper Sneek!

Wil je een auto huren voor de vakantie? Dat kan bij Autohopper autoverhuur in Sneek. Zo is mogelijk om een auto te huren en naar het buitenland op vakantie te gaan. Ben jij op zoek naar een vakantieauto? Bekijk ons aanbod.

Voordelig op wintersport? Huur een auto bij Autohopper Sneek!

Ga jij binnenkort op wintersport en heb je nog vervoer nodig? Het hoeft niet duur te zijn. Bij Autohopper autoverhuur in Sneek kun je een auto huren voor de wintersport. Kies uit verschillende auto’s die allemaal geschikt zijn om veilig door de bergen te rijden. Huur bijvoorbeeld een ruime auto, zoals een Kia Xceed, of een SUV, zoals de Volkswagen T-Cross. Daarnaast is het mogelijk om de auto te huren met winterbanden.

Veelgestelde vragen

Ik wil een auto met trekhaak huren. Hebben jullie die?

Bij Autohopper Autohopper Sneek kun je zeker een auto huren met trekhaak. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld spanbanden, hondjes en een ladingstang te huren, zodat je goed je spullen kan verhuizen.

Ik wil een auto huren en naar het buitenland. Kan dit?

In principe mag je naar alle West-Europese landen rijden die op de groene kaart staan.

Kan ik een auto huren met onbeperkte kilometers is Sneek?

Nee, het is niet mogelijk om een auto te huren met onbeperkte kilometers. Per dag krijg je 100 vrije kilometers. Hierna betaal je € 0,18 extra per gereden kilometer. Dit kun je helaas niet verlagen of afkopen.

Hoe lang moet ik een rijbewijs hebben om een auto te huren?

Dat maakt bij ons niet uit! Zo kun je een auto huren als je 19 jaar bent. Toch zijn er twee dingen die je in je achterhoofd moet houden bij het huren van een auto. Onder de 21 jaar kun je het eigen risico niet verlagen en je rijbewijs moet geldig zijn.

Kan ik bij Autohopper Sneek een elektrische auto huren?

Ja! Dat kan! Wij hebben meerdere elektrische auto’s die beschikbaar zijn voor verhuur. Rij weg in prachtige Kia EV6 of kies voor de stijlvolle Hyundai Kona.

Kan ik een auto huren zonder creditcard?

Ja, je kan bij Autohopper Sneek een auto huren zonder creditcard. Betalen kan gewoon met je pinpas.

Kan ik een auto huren zonder borg?

Nee, er moet altijd borg betaald worden. De borg staat gelijk aan je eigen risico en dit kan aangepast worden van € 750 naar € 350. Dit kost € 9 per dag. Hiervoor moet je wel ouder zijn dan 21 jaar.